Filozófiánk

Rólunk - Filozófiánk | Tothekszerek.hu

Filozófiánk

Célunk elsősorban értéket adni, továbbítani és biztosítani a vevőink számára...
 
 
Képzett, szakmailag megalapozott tudás háttérrel rendelkező kollégáink állnak az ékszereink iránt érdeklődő vásárlók rendelkezésére. Elkötelezettek vagyunk a hazai ékszer kultúra formálása, színesítése iránt. Azt valljuk, a kínált ékszerek minősége, a dizájn és a felhasznált anyagok (nemesfémek és drágakövek) tekintetében képesek vagyunk a keresletet is ösztönözni arra, hogy merjenek a megszokott ékszer típusok és viselési formák mellett egy kicsit különlegesebb igényeket is támasztani.
 
Mindezt reális, megfizethető, de a minőséggel harmóniában álló árszínvonalon képzeljük el. Mivel elsősorban gyártók vagyunk és nem kiskereskedés, ezért a kiskereskedelmi árakhoz képest vagy jobb árakkal dolgozunk, vagy ugyanazért az árért képesek vagyunk többet, vagy mást, ugyanazt az ékszert értékesebb formában (magasabb karátszámú aranyból, vagy értékesebb, jobb minőségű kövekkel biztosítani.)
 
Szeretnénk minél több ügyfelünket munkánk és ékszereink által elégedetté és boldoggá tenni. Bízunk benne, hogy Ők jó hírünket keltik  és ebből épülve célunk egy tradícionális manufaktúra kiépítése, valamint a szakmánk iránti hit és alázat szellemének tovább vitele.
 
 
A TOTH ékszerek kiváló minőséget és tartós garanciát jelentenek és bízunk benne, hogy az idő múlása tesz egyre értékesebbé...